Θαλάσσιο σκι


https://www.facebook.com/skipamvotis

Ράφτινγκ
Rafting στα ποτάμια της Ηπείρου. Θαυμάστε όμορφα τοπία καταπράσινη φύση και πεντακάθαρα νερά σε διαδρομές που μόνο με μια βάρκα του ραφτινγκ μπορείτε να επισκεφτείτε. Η Active Nature οργανώνei υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες με ασφάλεια και υπευθυνότητα με αντικείμενο δραστηριότητας, όπως ράφτινγκ, canyoning, ιππασία, κανόε καγιάκ, πεζοπορία, αλεξίπτωτο πλαγιάς (parapente), αναρρίχηση, hydrospeed, τοξοβολία, mountain bike, sea-kayak, ποδηλασία, ski βουνού.


http://www.active-nature.gr

Αλεξίπτωτο πλαγιάς (parapente)
Είναι μια ευχάριστη εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσετε, πετώντας με αλεξίπτωτο το οποίο διαθέτει δύο θέσεις μια για εσάς και μια για τον εκπαιδευτή σας ο οποίος θα αναλάβει την πλοήγηση χωρίς εσείς να χρειασθεί να κάνετε κάτι από την θέση του επιβάτη. Είναι ο ιδανικότερος τρόπος γνωριμίας με το αεράθλημα και ίσως αυτός που θα σας κάνει να θελήσετε να ακολουθήσετε στο μέλλον κάποια σχολή εκμάθησης.

http://www.parashop.gr

Ιστιοπλοΐα στην λίμνη Παμβώτιδα
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων έχει αναπτύξει από το 2006 σημαντική ιστιοπλοϊκή δραστηριότητα στην Λίμνη Παμβώτιδα και σήμερα παρέχει στους κατοίκους των Ιωαννίνων κάθε ηλικίας την δυνατότητα να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει την δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 14 χρονών να μυηθούν και να προπονηθούν στην ιστιοπλοΐα στην Παμβώτιδα με σκάφη τύπου Optimist.


http://www.ioi.gr